Aquest 2022 el repte és poder arribar encara a més persones i empreses del municipi. En aquest sentit, la tendència és similar a l’any anterior, ja que abans d’acabar el primer semestre de l’any ja s’han gestionat 35 ofertes de feina.

El 2021 al Servei Local d’Ocupació de Masquefa es van realitzar 184 entrevistes ocupacionals i 264 assessoraments personalitzats. Així mateix, 153 persones van poder fer alguna sessió grupals de recerca de feina o formació per a l’ocupació.

Durant el curs passat, a més el SLO va gestionar 62 ofertes de feina, més del doble que l’any anterior; confirmant, així, la recuperació del mercat de treball. A més, 28 empreses van confiar en el servei per a contractar els seus futurs treballadors.

Finalment, el 2021 també es va fer més difusió de les activitats i les ofertes de feina als diferents perfils del CTC a les xarxes socials: Instagram, Facebook, WhatsApp…

Per tot plegat, aquest 2022 el repte és poder arribar encara a més persones i empreses del municipi. En aquest sentit, la tendència és similar a l’any anterior, ja que abans d’acabar el primer semestre de l’any ja s’han gestionat 35 ofertes de feina.

Així, el Servei Local d’Ocupació de Masquefa, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, posarà en marxa a la tardor un projecte relacionat amb la logística 4.0 adreçat tant als perfils professionals d’operari/ària de logística com a administratiu/iva d’atenció al client. I també iniciarà el projecte “+40: expertesa, experiència i talent” adreçat a dones aturades de més de 40 anys provinents del sector serveis.

Per a més informació podeu contactar amb el Centre Tecnològic i Comunitari de Masquefa.