L’Associació de la Gent Gran de Masquefa celebrarà aquest dissabte, 2 de novembre, la seva assemblea general anual, a les 17.30h en primera convocatòria, i a les 18h en segona convocatòria. Oberta exclusivament als socis de l’entitat, l’assemblea tindrà lloc a la Sala Polivalent del Recinte Rogelio Rojo.

Entre altres punts de l’ordre del dia, en la sessió la junta directiva farà balanç de les activitats que s’han dut a terme aquest 2013 i presentarà el pla d’activitats previstes per al 2014. També hi haurà precs i preguntes. Després de l’assemblea, els socis gaudiran d’un berenar i d’un ball popular.

Dinar de Prenadal
D’altra banda, l’Associació de la Gent Gran celebrarà el diumenge 15 de desembre, també a la Sala Polivalent, el dinar de Prenadal, obert als socis i a totes les persones que s’hi vulguin sumar. Els tiquets es podran comprar al Casal d’Avis a partir de la setmana que ve i fins al 10 de desembre. El preu del tiquet és de 20 euros. L’àpat inclourà amanida catalana, canalons, fricandó, postres, vi, aigua, cafè i cava. Després del dinar hi haurà l’actuació del grup de playback del Casal de la Gent Gran d’Igualada.