L’Associació de Propietaris de Can Quiseró va viure diumenge una emotiva i multitudinària celebració del seu 40è aniversari. La festa, que coincidia amb el Dia del Soci de l’entitat, va començar amb una exposició amb diaris de ‘La Vanguardia’ dels anys 70, la qual va atreure un bon nombre de curiosos, que van poder recordar com era el món, i què hi passava, justament en l’època en què va néixer l’associació.

Després va tenir lloc un dinar popular, una paellada, que va comptar amb fins a 260 comensals. La celebració es va tancar amb el reconeixement als 9 expresidents de l’associació – Luis Alberto Vicenç, Domingo Mínguez, Evaristo Castelo, Ricardo Pérez, Jesús Posada, Antonio Montalbán, Antonio Gil, Juan Cayero i Enrique Gómez-, així com a 8 socis honorífics vinculats a l’entitat des de la seva fundació: Josep Martí, Maria Pérez, Jaume Serra, Josefa Mir, Tomàs Díez, Urgana Gil, José Cuadrado i Dolores Martínez. L’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, els va lliurar una placa commemorativa, en nom de l’associació i en agraïment a la seva tasca.

En aquestes quatre dècades d’existència, l’Associació de Propietaris de Can Quiseró, actualment presidida per Sebastián Paniagua, ha tingut un paper cabdal en la millora de la urbanització. La seva principal missió és mantenir i millorar els serveis i la qualitat de vida de Can Quiseró. L’entitat també organitza diverses activitats festives, socials, culturals i esportives que ajuden els veïns a passar una bona estona i a reforçar els seus lligams.