La cinquena edició de les Botigues al Carrer se celebrarà finalment el diumenge 10 d’abril, sempre que s’hi inscrigui un nombre suficient de comerços. Aquesta ha estat la data escollida per la majoria de comerços i empreses en la consulta que els ha fet l’Ajuntament, que havia proposat també el 3 d’abril com a una altra possible data. La fira es concentrarà al matí, de les 10h a les 15h.

Inscripcions: del 7 al 25 de març
Una vegada conegudes les preferències horàries dels comerços i empreses, l’Ajuntament obrirà ja el període d’inscripcions. Els comerços i empreses interessats a participar a les cinquenes Botigues al Carrer ho podran fer del 7 al 25 de març, ambdós inclosos.

Cal que omplin i retornin la butlleta que se’ls ha fet arribar i fer efectiu el pagament d’un quota de 26 euros per comerç a l’Ajuntament de Masquefa (C/ Major, 93), de dilluns a divendres, de 9h a 14h, i dilluns de 17h a 19h.

La butlleta d’inscripció també es pot trobar al web del CTC (www.ctc.masquefa.net) a l’apartat EVENTS, i també a la web www.jocomproamasquefa.com.

El pagament de la quota de 26 euros s’ha de fer igualment a l’Ajuntament.

La realització de Les Botigues al Carrer es condiciona a l’obtenció d’un nombre mínim de comerços participants.

Per a més informació podeu contactar amb Cristina Branera o Sílvia Mas al CTC (avinguda Catalunya, 60) o al telèfon 93 772 78 28.