El bon temps va aliar-se diumenge amb la cinquena edició de Les Botigues al Carrer. Les elevades temperatures, inusuals en aquesta època de l’any, van animar molts masquefins a passejar per l’avinguda de La Línia i deixar-se seduir pels productes i els serveis dels comerços i les empreses. Dinou establiments van treure en aquesta ocasió la seva paradeta al carrer i van convertir aquesta cèntrica avinguda de Masquefa en un gran aparador a l’aire lliure. En total els comerciants hi van instal•lar 35 carpes (315 metres quadrats d’exposició i venda).

Com ja ha passat en les edicions precedents, les cinquenes Botigues al Carrer van comptar amb la participació d’alguns establiments que feien la seva primera aposta per aquesta original fórmula que combina les passejades amb les compres. Així, els visitants hi van poder veure per primera vegada les parades d’Artifils, Jardisseny Can Tàsies, L’Horta, La Maduixa, La Roda, Més que fils, i Multipreu Masquefa.

Les noves carpes van sumar-se a d’altres comerços i empreses que ja havien tastat l’experiència anteriorment, i és que la iniciativa ha destacat per l’alt grau de fidelització que ha aconseguit entre els participants. A més dels 7 nous participants, a Les Botigues al Carrer també hi van mostrar els seus productes i serveis Autoelectric e Injección Marino, Bonavista Gym, Comercial JAN, Emme, l’Escola de Dansa Noemí Rubira, Esencia, Instal•lacions E. Olivella, Moda Jove, Moda Menuda, Multipreu David, Sol i Lluna i Zero Administration Time SL – Madimalib.

La fira, doncs, va comptar amb representació de diversos sectors comercials: alimentació, tèxtil, moda i complements, automoció, estètica i salut, instal•lacions, productes per a la llar, ensenyaments artístics, jardineria, llaminadures, llibres i articles d’embalatge.

Per animar les vendes diversos comerços van aplicar llaminers descomptes en els seus articles i alguns fins i tot van fer demostracions i exposicions. Aquest darrer va ser el cas del gimnàs Bonavista Gym, amb una maratoniana sessió d’spinning, i d’Autoelectric e Injección Marino, que va exposar alguns dels seus vehicles nous i de segona mà.

Al llarg de tot el matí, des de les 10 i fins a les 3, la fira va rebre la visita de nombroses persones, tot i que la major afluència de visitants es va concentrar al migdia. Els qui van visitar-la amb els seus fills i filles van comptar amb una inestimable ajuda per entretenir-los mentre remenaven i compraven: un inflable que va fer les delícies dels més petits.

Una vegada més, Les Botigues al Carrer van tornar a aliar-se amb el medi ambient. Els comerços van lliurar als visitants bosses reciclables per afavorir, així, un hàbit respectuós amb l’entorn i el medi ambient i substituir les tradicionals bosses de plàstic.