Finalment el diumenge 10 d’abril es tornaran a fer a Masquefa Les Botigues al Carrer, ja que els comerços i empreses han tornat a respondre positivament i s’hi ha inscrit un número suficient de participants. En aquesta cinquena edició Les Botigues al Carrer es concentraran al matí. Des de les 10 i fins a les 3 del migdia les empreses i els comerços instal•laran les seves parades a l’avinguda de La Línia, en el tram comprès entre els carrers Santa Clara i Rogelio Rojo.

La data del 10 d’abril la van triar els mateixos participants entre les dues possibilitats que els va oferir l’Ajuntament.

En les quatre edicions precedents Les Botigues al Carrer s’han consolidat com una original i eficaç fórmula per ajudar els comerços i les empreses de Masquefa a donar a conèixer els seus productes i serveis, així com també a explorar possibilitats de negoci i concretar vendes. Ja des de la primera edició la iniciativa ha comptat amb representants de pràcticament tots els sectors comercials de Masquefa. A més, ha tingut també un alt grau de fidelització entre els participants.
A la vegada, la fira resulta també molt atractiva per als vilatans i vilatanes, que poden gaudir d’una jornada especial que compagina les compres amb les passejades per l’avinguda de La Línia