A l’igual que al conjunt de Catalunya, demà, divendres, els centres educatius de Masquefa i La Beguda (les llars d’infants, les escoles i la secció d’institut) romandran oberts per indicació del Departament d’Ensenyament. També està previst que es mantindrà el servei de transport escolar que porta els alumnes als centres educatius.

Com que les previsions meteorològiques poden canviar en les properes hores, demà a primera hora del matí es valorarà l’estat del temps i les carreteres. En cas que es produís alguna novetat podreu consultar-la a www.masquefa.cat.

Aquesta tarda el Govern de la Generalitat ha decidit suspendre el transport escolar interurbà a diverses comarques catalanes davant les previsions que apuntaven l’arribada d’un nou front de nevades, que combinat amb una forta davallada de les temperatures, pot originar plaques de gel a les carreteres i complicar la circulació. A hores d’ara l’Anoia no es troba afectada per aquesta suspensió.

Podeu consultar la pàgina web del Departament d’Ensenyament de la Generalitat (www.gencat.cat/ensenyament).

Cap incidència a Masquefa per la neu
La neu ha fet avui dijous acte de presència a Masquefa. La nevada, molt feble, no ha provocat cap incidència destacada al municipi. La Brigada Municipal ha tirat sal als carrers per garantir la circulació a peu i en vehicle. L’Ajuntament ha preparat un dispositiu especial d’actuació en cas d’una emergència meteorològica. El Consistori demana als vilatans que extremin les mesures de precaució.

Per a informació i incidències
Per a informació i incidències els vilatans poden contactar amb la Policia Local de Masquefa (93 772 60 25) i amb Protecció Civil (670 06 07 18).

En cas d’emergències cal trucar al 112.

El telèfon d’informació al ciutadà és el 012.

Informació permanent
La informació s’anirà actualitzant tan aviat com es produeixin novetats. La podeu seguir a www.masquefa.cat.

Podeu consultar les previsions meteorològiques a la pàgina web del Servei Meteorològic de Catalunya, a l’adreça www.meteo.cat.

Si voleu conèixer les possibles afectacions en la xarxa viària podeu connectar-vos a la pàgina web del Servei Català del Trànsit (www.gencat.cat/transit).

Per saber l’estat del servei dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya podeu connectar-vos a la pàgina web www.fgc.cat o bé trucar al 93 205 15 15.