Els centres educatius de Masquefa ja donen suport a la candidatura del Centre Tecnològic Comunitari (CTC) als premis nacionals d’accessibilitat ‘Romper Barreras’, que premien projectes de tot l’estat que apostin per la tecnologia per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

Així, l’institut, les escoles El Turó, Font del Roure i Masquefa II, i l’Escola Bressol Municipal La Baldufa estan difonent la iniciativa entres els alumnes i també en els seus mitjans TIC, com ara webs, blogs i facebook. A més, estan recollint vots perquè el CTC pugui guanyar aquests guardons. Alguns d’aquests centres han cedit les aules d’informàtica perquè tothom pugui votar on line per la candidatura del CTC.

Cal recordar que els guanyadors dels premis s’escullen per votació popular on line. L’Ajuntament anima tots els vilatans a entrar a la pàgina web dels premis (www.premiosromperbarreras.es) i votar pel vídeo del CTC que hi trobareu penjat. Podeu votar des de casa o bé des de les instal•lacions de Masquef@ula.

Per afavorir la participació el CTC ha instal•lat ordinadors portàtils al carrer en esdeveniments com el Dia Mundial d’Internet. També ho farà per la Fira de la Infància i la Joventut, la Nit de l’Esport, la Festa Major i el ‘lipdub’ que s’enregistrarà a Masquefa.