Per a participar de les diferents activitats que s’organitzaran del 24 al 27 de novembre cal formalitzar la inscripció a joventut@masquefa.net o enviant un missatge directe al perfil d’Instagram del Casal de Joves.

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament –amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Direcció General de Joventut- organitzen aquest mes de novembre la cinquena edició de les Jornades sobre Sexualitat i Gènere. Un projecte lúdic i divulgatiu que té com a objectiu dotar els joves masquefins d’informació, assessorament i atenció sobre temàtiques relacionades amb la promoció d’una sexualitat saludable, inclusiva i respectuosa.

Del 24 al 27 de novembre el Casal de Joves impulsarà un total de tres activitats telemàtiques obertes a tots els joves del municipi i que es retransmetran a través de les plataformes Jitsi i Zoom:

  • Dimarts, 24 de novembre: taller d’educació menstrual, amb @Artemeia.
  • Dimecres, 25 de novembre: xerrada “Diaris pornogràfics”, amb Les Magranes.
  • Dijous, 26 de novembre: tupper sex, amb Carmanyola Picant.

Per a participar de les diferents activitats que s’organitzaran del 24 al 26 de novembre cal formalitzar la inscripció a joventut@masquefa.net o enviant un missatge directe al perfil d’Instagram del Casal de Joves.