Les noves pistes de pàdel a l’antic camp de futbol ja són una realitat. ‘Masquepadel’ estrena les seves instal·lacions amb quatre dies de portes obertes. Des d’avui, divendres, 11 de juliol, i fins dilluns vinent, dia 14, tothom qui s’apropi a les instal·lacions podrà jugar gratuïtament a aquest esport que viu un moment de gran popularitat. Tots quatre dies, les pistes obriran ininterrompudament de les 9 del matí a les 11 de la nit. Es recomana fer reserva prèvia, trucant al 931 318 309 o bé enviant un correu electrònic a info@masquepadel.cat.

Aquest nou complex esportiu disposa de tres pistes a l’aire lliure, vestidors i aparcament. També ofereix assessorament tècnic i personalitzat a càrrec de monitors, i servei de lloguer de material esportiu.

Més enllà d’un espai per a jugar a pàdel, ‘Masquepadel’ funciona com un espai de trobada, un club. Ofereix serveis complementaris com ara cafeteria i botiga.

També organitzarà esdeveniments socials i tornejos de pàdel. De fet, aquest mateix mes de juliol, el dissabte 26, ja s’hi farà un primer campionat nocturn, batejat amb el nom de ‘Torneig a la fresca’, obert a la participació de tothom.

Les instal·lacions es troben a l’antic camp de futbol (Camí de Sant Llorenç, s/n), en un terreny propietat de l’Ajuntament. El Consistori va convocar un concurs públic per adjudicar la construcció i explotació de les pistes de pàdel. Els dos emprenedors que van guanyar el concurs han assumit tota la inversió (aproximadament 120.000 euros) i paguen també un cànon mensual (lloguer) a l’Ajuntament per l’ús d’aquest terreny municipal, el qual es traduirà en un ingrés total de 120.000 euros durant els 20 anys de la concessió.

Amb aquesta operació, l’equip de govern ha apostat per la col·laboració entre el sector públic i el privat per fer possible aquest equipament esportiu que ja tenia projectat des del 2011, sense haver-hi de destinar, així, recursos municipals en aquests moments de dificultats econòmiques.

Amb la construcció d’aquestes pistes, l’Ajuntament vol donar resposta a una demanda creixent, ja que cada vegada són més els masquefins que s’aficionen a aquesta modalitat esportiva.