El Club Patinatge Artístic Masquefa també es profeta a casa seva. Les patinadores de l’entitat van completar una gran actuació, diumenge, en el quart Trofeu Vila de Masquefa de Patinatge Arstístic. Les masquefines van sumar 20 dels 33 podis possibles. I això que van haver de competir amb un centenar de patinadores dels altres cinc clubs convidats: el Teià, el Sant Ramon, el Matadepera, el Caldes de Montbui i el Verneda.

Com ha estat habitual en les edicions anteriors, el torneig va tornar a omplir les graderies del pavelló de gom a gom, evidenciant una vegada més la gran acceptació que el patinatge artístic ha aconseguit els darrers anys a casa nostra.

Els triomfs masquefins ja van començar en la categoria mini, on Júlia Naranjo, Ivette Serrano i Mariona Garcia, per aquest ordre, van ocupar el podi. A Iniciació B, el domini local va ser aclaparador, amb Abril Lozano en primer lloc, seguida de Maria Naranjo i Laia Ibáñez. A Preiniciació, Claudia Cristobal va assolir la victòria, Alba Garcia va ser segona, i Inés Rubio, tercera. A més, Maria Pérez va quedar en primer lloc a Iniciació B, en un altre podi completament masquefí: Aina Codina va ser sots-campiona i Aitana Sejías va ocupar el lloc d’honor restant.

D’altra banda, en la categoria Iniciació C Majors també els dos primers llocs van ser per a les locals: Nerea Medina va quedar primera, i Jeanette Armando, segona. En Iniciació B Menors, Mireia Moral va ser segona, i Arnau Medina, l’únic patinador del club, tercer. En Inicació B Majors i en Inicació A, Natàlia Torres i Irene Candel van guanyar els ors.

Però els èxits masquefins no van acabar aquí. Elena Gómez i Paula Icart van quedar primera i segona en la categoria Certificat. I Luz María Martínez i Andrea Nieto van ser primera i tercera en Categories.

El Club Patinatge Artístic Masquefa agraeix a l’Ajuntament i a les firmes Condis, Gamper Sport, Meskepatin i Nutrexpa la seva col•laboració en el trofeu, que tornarà a repetir-se el mes d’octubre vinent.