El ple municipal ha aprovat la integració de la ‘parella educativa’ per aula per al proper curs 2024-2025.

El dia 23 de maig es va presentar a ple el nou projecte educatiu de l’escola bressol ‘La Baldufa’, el qual s’emmarca en la filosofia d’Educació 360°. El nou projecte educatiu de l’Escola Bressol, que ha sortit a licitació, és fruit de l’aposta del govern de Masquefa per una educació de qualitat des dels cicles inicials, augmentant l’atenció als infants, oferint més serveis a les famílies i a l’equip docent i directiu. 

La Parella Educativa

Es tracta de la transformació més rellevant del servei. Amb la parella educativa es millora en l’atenció als alumnes, ja que és més individualitzada, es fomenta un ambient d’aprenentatge inclusiu, l’equip d’educadores es consolida i els referents per als infants i les famílies són les mateixes persones.

També es reforça l’atenció als infants amb necessitats educatives especials incorporant una persona que donarà aquest suport. A la direcció del centre s’incorporarà personal administratiu per millorar l’atenció tant a l’equip directiu com les famílies. El servei de menjador també es reforçarà amb la incorporació de dues persones que atendran els infants durant el temps de menjador.

Finalment, s’incorporarà el servei d’agenda digital, amb què es pretén millorar la comunicació amb les famílies, mitjançant canals innovadors i digitals.

A través d’aquest nou projecte educatiu Masquefa se situarà a l’avantguarda dels serveis educatius a la infància, posant el focus en una educació de més qualitat, més personalitzada i amb més serveis als infants, les famílies i l’equip docent.