La donació tindrà lloc dimecres 15 de maig, de 15 h a 19.30 h, al centre educatiu.

Dimecres 15 de maig Masquefa acollirà una nova donació de sang. L’Escola El Turó es convertirà entre les 15 h i les 19.30 h en punt de recollida de sang en una nova jornada impulsada pel Banc de Sang i Teixits amb l’estreta col·laboració dels alumnes de 6è de primària de l’Escola El Turó.

Aquests estudiants treballen en un projecte didàctic sobre la recapta de sang i han estat els encarregats d’elaborar l’eslògan i el cartell de la campanya. A més, els joves també s’han implicat en la difusió de l’esdeveniment i el dia de la donació atendran als donants. En la difusió de la jornada també hi participen de forma directa l’Ajuntament de Masquefa i els diferents centres educatius del municipi, que ho han fet arribar a tota la comunitat educativa.

Per participar en la jornada de donació només cal ser major de 18 anys i pesar un mínim de 50 quilos. El Banc de Sang i Teixits, a més, informa que per donar sang no cal estar en dejú i que a Catalunya es necessiten 1.000 donacions diàries per satisfer la demanda dels hospitals. Per això, el consistori encoratja els veïns a mostrar, un cop més, la seva solidaritat i altruisme.