L’escola El Turó posarà, aquest divendres, 30 de maig, el punt final als actes de celebració del 25è aniversari del nou edifici amb una festa oberta a tothom. El centre convida tots els masquefins a acompanyar-los en aquesta data tan assenyalada.

(Consulteu la programació)

Des de 2/4 de 5 de la tarda i fins a les 8 del vespre, l’escola obrirà de bat a bat les seves portes i ens proposarà diverses activitats perquè tots puguem gaudir de la festa. Ja des de primera hora, podrem gaudir d’inflables i llits elàstics, a més de diversos tallers per als nens i nenes, que comptaran amb la participació d’antics alumnes i entitats de Masquefa, entre aquestes l’Associació Artística Missatgers, l’Aula Musical de l’Alzinar, la Colla de Ball de Bastons de Masquefa, l’Escola de Dansa Noemí Rubira, la Colla de Geganters i Grallers de Masquefa i la ballarina Ruth Casanovas.

A les 5 de la tarda tindran lloc els parlaments de benvinguda, que donaran pas a l’actuació dels músics masquefins Dani Pérez, Marc Ferrer, Carles Pérez i David Oliva. A més, a 2/4 de 6 de la tarda gaudirem de l’actuació de Ruth Casanovas, i mitja hora més tard, a les 6, hi haurà música i ball per a petits i grans amb l’animador Roger Canals.

Acte seguit,  a 2/4 de 7 de la tarda, es convidarà a berenar a tothom que aporti un aliment (o bé 1 euro) per al banc d’aliments de l’Associació del Grup de Voluntaris. El berenar el patrocinen l’AMPA de l’escola, el Grup de Voluntaris, i els establiments Marvi i el Forn Mora del carrer Sant Pere.

La programació continuarà amb l’actuació de l’Escola de Dansa Noemí Rubira (a 1/4 de 8), i les ballades dels bastoners (a 2/4 de 8) i dels gegantons (a 3/4 de 8). El fi de festa, a les 8, anirà a càrrec de la colla infantil de tabals i diables Pixafocs i Cagaspurnes, així com de l’espectacular enlairada de globus que clourà la celebració.

Durant tota la tarda es podran comprar samarretes commemoratives del 25è aniversari de l’escola. També hi haurà servei de bar a càrrec de l’AMPA.

Aquesta gran festa de cloenda l’organitzen l’AMPA i l’escola, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

L’escola Font del Roure també està d’aniversari
Aquest any 2014 també celebra el seu desè aniversari l’escola Font del Roure, que igual que ha fet el Turó, ha organitzat diverses activitats commemoratives durant tot el curs. L’escola també tancarà l’aniversari amb una gran festa oberta a tots els vilatans, el divendres 13 de juny vinent.