L’Ajuntament de Masquefa, mitjançant l’Espai Emprèn, ha organitzat per al dilluns 23 de febrer el taller ‘Aprendre a generar oportunitats de vendes’, adreçat a comerciants. La sessió formativa, que és gratuïta, es farà de 10 del matí a 2/4 de 12 del migdia al Centre Tecnològic Comunitari (avinguda Catalunya, 60). Anirà a càrrec de Davide Menini, de l’empresa ARE, que proporcionarà algunes claus per entendre quins són els nous escenaris competitius per tal de generar més oportunitats de vendes.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer, fins al 20 de febrer, inclòs, presencialment al mateix CTC o bé de manera online a www.ctc.masquefa.net/formacio. 

7 emprenedors contrasten els seus projectes en un altre taller al CTC
D’altra banda, divendres passat ja es va fer a l’Espai Emprèn un altre taller adreçat a emprenedors, empreses i comerços. Amb el lema ‘L’objectiu del meu negoci’, la sessió va reunir a 7 emprenedors amb projectes empresarials diferents, alguns amb una idea de negoci i d’altres que ja tenen l’empresa en funcionament.

Va ser un taller molt participatiu i pràctic, on cada participant va poder concretar els valors en què es fonamenta el seu projecte, així com la definició del concepte de negoci (la missió) i l’objectiu (la visió) d’aquesta.

La diversitat dels projectes va enriquir la sessió, ja que els assistents, a més de veure el potencial del seu propi negoci, van poder comparar-los amb altres perfils d’empresa. Els participants van valorar molt positivament tant la utilitat com el contingut de la jornada, que va anar a càrrec de Laia Pascual, de l’empresa Vitis Consulting.