L’Ajuntament de Masquefa torna a posar en marxa aquest octubre l’Espai Familiar, un servei adreçat específicament a les famílies amb fills i filles de 0 a 3 anys. Es tracta d’un espai de trobada on les famílies poden compartir experiències i dubtes relacionats amb la criança i l’educació dels fills i filles amb el suport dels professionals de l’equip educatiu del servei.
Després de la bona acollida que va tenir l’any passat, l’Espai Familiar es reprendrà el mes vinent. Aquest curs les sessions es faran a la Sala La Bàscula del Recinte Rogelio Rojo.
 

Inscripcions, el 28 i 29 de setembre

Les inscripcions s’han de fer el dimarts 28 de setembre i el dimecres 29 a l’Escola Bressol Municipal La Baldufa (C/ Rogelio Rojo, 30), de 15h a 17h. Per a més informació i per a les inscripcions també es pot trucar al 93 772 50 11.

Com funciona l’Espai Familiar?
L’Espai Familiar és divideix en dues activitats diferents:

. Espai Nadons: adreçat a les famílies i infants de 0 a 15 mesos.
Les sessions es fan els dimarts, de 15h a 17h, a la Sala La Bàscula de la Rogelio Rojo. El preu és de 15 euros mensuals.
 

. Espai Menuts: adreçat a famílies i infants entre 16 i 36 mesos.
Les sessions es duen a terme els dimecres, de 15h a 17h, a la Sala La Bàscula de la Rogelio Rojo. El preu també és de 15 euros mensuals.
 

En tots dos casos s’ofereix un temps de tertúlia per compartir les experiències i inquietuds entre les famílies i els professionals de l’espai familiar en tots aquells àmbits que més us preocupen com a pares i mares (per exemple l’alletament, l’alimentació, la son, els límits, les rebequeries, el control d’esfínters, els hàbits o l’inici de l’escola, entre altres); i un espai de relació i joc entre infants d’ aquestes edats.