Les activitats començaran el 30 de setembre i seguiran el calendari escolar. Les inscripcions es podran fer del 19 al 26 de setembre (de 15.30 a 18h) a La Bàscula.

L’Espai Socioeducatiu “La Fàbrica”, impulsat per l’Ajuntament de Masquefa amb el finançament i el suport del Consell Comarcal de l’Anoia, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya tornarà a oferir activitats d’acompanyament d’estudi, adquisició d’hàbits, relació i esbarjo fora de l’horari escolar. Les activitats, pensades per a infants de 6 a 12 anys i adolescents de 12 a 16, començaran el 30 de setembre i seguiran el calendari escolar.

Durant el curs, l’entitat ACTUA Cooperativa d’Iniciativa Social realitzarà tallers i activitats com cuina, manualitats, jocs, expressió corporal, descoberta de l’entorn i projectes a proposta de cada grup, fent ús d’espais públics de la vila com la biblioteca o els parcs entre d’altres. Així mateix, algunes activitats també estaran relacionades amb la vida cultural i social de Masquefa, com el Carnaval, Sant Jordi, la Festa Major o el Dia Universal dels Drets dels Infants, entre d’altres.

Horaris i inscripcions

Les inscripcions són gratuïtes i es podran fer omplint la sol·licitud d’inscripció amb les dades bàsiques de l’infant o adolescent, que estarà a disposició de les famílies del 19 al 26 de setembre, de 15.30 a 18h, a La Bàscula. A més a més, els pares o tutors interessats podran mantenir una entrevista amb l’equip educatiu per informar-se dels objectius o la metodologia de treball, així com les característiques de l’infant o adolescent. La sol·licitud d’inscripció serà valorada per l’equip d’educadors de l’Espai Socioeducatiu, i en cas de no haver-hi places disponibles s’elaborarà una llista d’espera.

Les activitats començaran el 30 de setembre amb diversos horaris segons el curs de l’alumne:

  • De 1r a 3r de primària: dimarts i dijous, de 16:45 h. a 19:15 h., a La Bàscula
  • De 4t a 6è de primària: dilluns i dimecres, de 16:45 h. a 19:15 h. a La Bàscula; o dimarts i dijous, de 16:45 h. a 19:15 h., a La Bàscula
  • ESO: dilluns i dimecres, de 16:30 h. a 19:00 h., al Casal de Joves

Com contactar-hi

Per a posar-se en contacte i obtenir més informació de les activitats i tallers, o per demanar una cita prèvia, cal trucar al 671 06 11 90. L’horari d’atenció telefònica serà de 15.30 a 16.30h. També es podrà contactar per correu al mgorraiz@actua.coop. L’atenció presencial serà els dimarts de 19.15 a 20h a La Bàscula.