El Futbol Sala Espardenya estrenarà dissabte, 25 de setembre, la nova temporada amb el seu debut a la Copa Catalunya. L’equip rebrà al pavelló de Masquefa el Club Solo Barcelona a partir de les 4 de la tarda. El club confia fa una crida als afeccionats perquè omplin el poliesportiu i els ajudin a debutar en la competició amb una victòria.

El Futbol Sala Espardenya inicia la temporada amb l’objectiu de guanyar la Copa Catalunya i també la Lliga. L’any passat va quedar-se a les portes, ja que va caure en totes dues finals. Aquest any l’Espardenya compta amb un bloc molt similar al de l’any passat, amb la incorporació de Marc Bautista, procedent del Piera, i amb canvi a la banqueta, ja que Rafa García substituirà Ivan Fraile. Per contra l’equip té aquesta temporada les baixes de Jordi Torra, David Garrido i Juanjo Pomares.

Homenatge a José Daniel García
Aquest cap de setmana passat l’Espardenya va homenatjar el jugador José Daniel García, retirat ara fa ja dues temporades. García va poder fer la sacada d’honor de la final de la Supercopa de Catalunya de Futsal, disputada al pavelló de Masquefa, i va ser obsequiat amb una samarreta amb el seu dorsal. La final de la Supercopa la va guanyar el Ripoll en imposar-se per la mínima (2 a 1) a la Garriga.