Unes 150 persones es van aplegar diumenge al poliesportiu en la presentació de la nova temporada del Futbol Sala Espardenya. L’equip no va poder fer res davant d’un rival de luxe, el Futbol Sala Martorell, que es troba 3 categories per sobre. Els martorellencs es van acabar imposant per un contundent 1 a 8.

Però, tot i el resultat, l’Espardenya va demostrar que té plantilla per afrontar una temporada que serà molt especial. D’una banda, perquè l’entitat celebra el vintè aniversari. De l’altra, perquè, després de guanyar 6 de les últimes 12 lligues a la Divisió d’Honor de Futsal, l’Espardenya fa aquest any un salt qualitatiu i canvia d’equip i de federació per jugar al grup 3 de la Divisió Territorial Catalana de la Federació Espanyola de Futbol Sala. Els masquefins passen a una categoria molt més exigent i amb rivals molt més competitius.

L’objectiu de l’Espardenya aquest primer any és mantenir la categoria. Assumirà el repte amb pràcticament la mateixa plantilla. A part d’un fitxatge que pot concretar-se en les últimes hores, l’Espardenya incorpora només a Jordi Torra, que torna a casa. L’equip afronta la temporada 2011-2012 amb una plantilla que ja ha demostrat del que és capaç, integrada per Maikel Amaro (porter), Dani Alcalà (tanca i ala), Marc Bautista (ala pivot), Àngel Duran (tanca), el capità Fofy (pivot), Francis García (ala), Josep Fusté (ala), Jordi Torra (ala pivot), Jaume (ala i tanca), David Garrido (ala pivot), Edu Prat (porter) i Rubén Bonilla (porter). Rafa García segueix a la banqueta, acompanyat de l’entrenador de porters José María Merchán i el delegat Jordi Pérez.

Vintè aniversari
El mateix diumenge de la presentació l’Espardenya va estrenar els actes de celebració del vintè aniversari, amb una fideuada al pati de la Rojo que va reunir més de 100 persones. L’entitat treballa de ple en la programació de la resta d’activitats de la festa d’aniversari. De moment ja ha tancat alguns actes, com ara un torneig de jugadors històrics de futbol A3, amb l’Alzinar, el Virolai, els mítics Toniks i el mateix Espardenya, una exposició d’equipaments i fotografies antigues, un sopar de gala a l’Alzinar per a exjugadors i familiars, i una empalmada disco a la Sala l’Aglà. Properament es confirmarà la data.