El Centre d’Esplai Giravolt va celebrar el 12 de gener el seu dissetè aniversari. I ho va fer amb una jornada molt especial, plena d’activitats divertides, i acompanyat de les famílies.

La festa es va estrenar amb una gimcana. Les famílies, dividides en diferents grups, van haver de recórrer el poble d’una punta a l’altra per intentar superar les proves que se’ls plantejaven: fer una cançó amb coreografia, aconseguir una truita, fer-se amb una targeta d’un establiment amb la signatura d’un treballador, llançar la sabata per sobre del cap com més lluny millor, trobar un grup de cinc persones i fer-s’hi una foto, convèncer una persona perquè expliqués una anècdota, fer un castell humà i fotografiar-se davant del CRARC, el Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya.

Després de tanta activitat, el centenar llarg de participants va agafar forces amb els macarrons, les amanides i les coques que, ja des de primera hora, havia preparat un altre grup de pares, mares i monitors.

I després del dinar va arribar la sorpresa: l’equip de monitors va explicar la història de les tortugues de l’esplai i va presentar les noves tortugues que l’entitat té apadrinades, el Closquet i la Turtuflaw.

La festa d’aniversari es va tancar a la tarda amb un espectacle infantil obert a tothom. La música de Noé Rivas va fer ballar els assistents.