La Beguda celebrarà el dimarts 12 d’octubre el tradicional Homenatge a la Vellesa, que aquest any arriba a la seixantena edició.

La celebració començarà a 2/4 de 12 del migdia amb la missa a l’Església de la Immaculada Concepció de la Beguda Alta. Tal i com dicta la tradició, els avis i àvies majors de 70 anys hi aniran amb un acompanyant i portant un ram de flors. En acabar la missa es farà una cercavila fins a l’Envelat amb els geganters i grallers de La Beguda. Tot seguit una petita obra de teatre representada per infants de La Beguda. I per acabar el matí, vermut per a tothom.

A més, a 2/4 de 3 es farà el dinar de germanor, i a les 4 de la tarda una cantada d’havaneres amb el grup Morralla. A la mitja part se servirà rom cremat a tothom.

L’Homenatge a la Vellesa l’organitza el Patronat de la Vellesa amb la col•laboració de la Societat Recreativa Unió Begudenca, la Fundació La Caixa, Masia Bach i Vins Bel.

Tiquets per al dinar
Els tiquets per al dinar popular es poden adquirir fins al dissabte 9 d’octubre a l’Envelat. El preu del dinar i les havaneres és de 14 euros.

Totes les persones majors de 70 anys que vulguin participar de l’homenatge ho han de comunicar als integrants de la junta o al cafeter de l’Envelat.