Reugenio, sens dubte el millor de tots els qui han interpretat el genial humorista Eugenio des que ens van deixar fa onze anys, serà el diumenge 17 de novembre a Masquefa. Hi presentarà l’espectacle ‘Con todos mis respetos’, a les 6 de la tarda a la Sala Polivalent, que obrirà portes al públic mitja hora abans.

Produït per ‘Saben aquel que diu … Produccions’ –companyia impulsada per Gerard Jofra, fill d’Eugenio- l’espectacle recupera tota l’essència de l’artista que tant ens va fer riure sobre els escenaris, recollint el testimoni d’Eugenio tal com va ser, i fent que el seu humor es mantingui entre nosaltres, tan per als que no el van poder veure en viu, com per a les generacions que se’l van perdre, i per als que el van gaudir i volen continuar fent-ho.

Venda d’entrades
Les entrades es podran comprar anticipadament, del 29 d’octubre al 14 de novembre, a l’Ajuntament i als establiments l’Estanc, Llibreria Moral i 7 Dies, al preu de 10 euros. També es podran adquirir a taquilla el mateix dia de l’espectacle per 12 euros.