La sessió va dirigia a les famílies amb fills entre els 10 i els 18 anys i per participar-hi cal inscriure’s prèviament, abans del 6 de novembre, enviant un correu electrònic a l’adreça educacio@masquefa.net o trucant al telèfon 93 772 50 30.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L’Ajuntament i la Diputació de Barcelona organitzen conjuntament el proper dimecres 8 de novembre, a les 18 h., una xerrada-col·loqui titulada ‘Comunicació adequada entre els adolescents a l’entorn 2.0 (ciberassetjament)’. La sessió es durà a terme a l’Institut de Masquefa i s’emmarca dins el programa ‘Escola de mares i pares’ impulsat per l’Ajuntament, que promou xerrades i tallers d’acompanyament a les famílies en la criança i l’educació dels fills/es.

L’objectiu de la sessió és presentar als assistents les eines de l’entorn 2.0 que utilitzen els adolescents i joves i conscienciar a les famílies de la importància d’un ús respectuós d’aquestes tecnologies.

En aquest sentit, el 97% dels joves d’entre 14 i 17 anys fa servir les xarxes socials i es calcula que el ciberassetjament és una pràctica que ha augmentat notablement entre aquest col·lectiu al llarg dels darrers anys. Per tot plegat, els experts alerten de la necessitat d’una bona comunicació entre pares i fills sobre el bon ús del món 2.0.