Masquefa viurà aquest cap de setmana tres dies de festa ‘rociera’. La Cofradía del Cristo Crucificado y Nuestra Señora de los Dolores ja té a punt una nova edició de la Festa del Rocío, que començarà divendres, a les 7 de la tarda, amb música a l’aire lliure al Pati del Recinte Rogelio Rojo i servei de bar.

Per a dissabte hi ha previst un recorregut ‘rociero’, que sortirà de la cofradía a les 11h, i un dinar popular al pati de la Rojo, a partir de les 14.30h. Els tiquets es podran comprar anticipadament.
A la tarda, a partir de les 19.30h, es farà una festival de sevillanes i flamenc a la Sala Polivalent, amb l’actuació de l’escola de ball de la cofradía. Els actes del dissabte es tancaran amb un festival al pati de la Rojo amb diverses actuacions, entre aquestes l’actuació estel•lar de Leo Rubio.

La Festa del Rocío de Masquefa posarà el punt final diumenge amb la missa ‘rociera’, que es farà a les 11h a l’Església de Sant Pere i comptarà amb l’actuació del Coro de la Plaza Macael d’Esplugues.

Totes les activitats són gratuïtes. Hi haurà servei d’entrepans i bar.