Dissabte 29 d’octubre el municipi tornarà a ser seu d’aquesta tradicional i familiar activitat organitzada anualment pel Club Excursionista Anoia. Per participar-hi cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a l’adreça ceanoia@hotmail.com.

El respecte a la tradició i a les festes populars són compromisos i valors que la vila de Masquefa assumeix com a propis. Per tot plegat, en el marc de la celebració de la Castanyada, la vila acollirà el proper dissabte 29 d’octubre una nova edició de la tradicional caminada nocturna que el Club Excursionista Anoia (CEA) organitza anualment per a celebrar aquesta festa popular catalana.

El recorregut de l’activitat, a voluntat de l’entitat, no es desvelarà públicament fins a darrer moment amb l’objectiu de dotar la caminada de l’emoció habitual. La convocatòria dels participants serà a les 20:30 h. a la seu del CEA, al carrer Crehueta número 33. Per participar-hi és imprescindible inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a l’adreça ceanoia@hotmail.com indicant amb el nom, cognoms i edat de cadascun dels participants. També es pot fer de forma presencial al local de l’entitat, els divendres de 19 h. a 21 h.

L’activitat, que és apta per a totes les edats, té un preu simbòlic d’1€ i els participants caminaran de nit durant dues hores aproximadament, en un recorregut de 7 km i amb un desnivell de 200 metres. És necessari anar equipat amb una llanterna, aigua i calçat adequat. Un cop finalitzi la caminada, com es tradició, es farà una castanyada popular amb moniatos, mistela, castanyes i llet amb cacau per als més petits.