Cartell Dia Internacional Infància

El 19 de novembre, el Centre Esplai Giravolt i l’Ajuntament han organitzat diferents activitats per reivindicar el dret al lleure de la infància. 

Un any més, l’Ajuntament de Masquefa i el teixit associatiu de la vila se sumen a la commemoració del Dia Internacional dels Drets de l’Infant, que té lloc cada 20 de novembre. És una jornada dedicada a sensibilitzar la ciutadania sobre la importància de protegir els drets dels infants i promoure el seu benestar en tot el món. 

D’aquesta manera, el 19 de novembre, el Centre Esplai Giravolt i l’ajuntament, amb la col·laboració de la Xaranga Drac, el Club de Patinatge Artístic de Masquefa, l’Associació de Gimnàstica de Masquefa, l’AFA El Turó, l’AFA La Baldufa, l’AFA Font del Roure, el Club de Rol La Clau de Plata, i Masquefa Tennis Taula, proposen una jornada per reivindicar el dret al lleure de la infància. 

Aquest any, com a novetat, la celebració tindrà lloc a l’avinguda Catalunya, davant del Centre Tecnològic i Comunitari de Masquefa, d’11 h a 13:30 h. Hi haurà diferents activitats: jocs, tallers, pinta-cares i esmorzar per a tothom. 

En cas que plogui, l’esdeveniment es traslladarà a la Sala Polivalent de la Fàbrica Rogelio Rojo.