La Policia Local de Masquefa durà a terme de l’1 al 15 de maig la campanya de prevenció ‘Masquefa Comerç segur’. La campanya forma part del pla general elaborat pel Departament d’interior, Relacions Institucionals i Participació de la Generalitat de Catalunya i té com a objectiu crear uns canals directes de comunicació entre la policia i els sectors empresarial i comercial.

Mitjançant aquesta iniciativa la Policia Local de Masquefa informarà als comerços i les empreses sobre els passos a seguir per a prevenir possibles robatoris, furts o estafes. Diversos agents de la policia local visitaran tots els comerços de Masquefa per explicar-los els consells més útils i, alhora, senzills i pràctics, per evitar i prevenir aquests fets delictius. Els policies també copsaran les inquietuds del sector, intercanviaran informació i alhora augmentaran la seva presència en els punts més vulnerables i els de major concentració comercial.

Aquest pla es durà a terme en dues fases: una d’informativa, quan els agents de la Policia Local distribuiran entres els comerciants un tríptic amb els telèfons de contacte, i una segona fase en què s’intensificaran la vigilància a peu pels carrers, els controls de seguretat ciutadana i altres accions informatives i de suport als comerciants.