La companyia recerca carretoners amb experiència per a la seva incorporació immediata. Les persones interessades cal que facin arribar el seu CV a l’adreça rrhh-cataluna@listas.grupocarreras.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La instal·lació de Carreras Grupo Logístico, empresa d’emmagatzematge i transport nacional i internacional de mercaderies, al polígon industrial de Can Bonastre de Masquefa, prevista pels propers mesos, suposarà la creació directa de nous llocs de treball qualificats al municipi.

La companyia, situada entre els 10 actors principals del seu sector, requereix la incorporació al llarg de les properes setmanes de carretoners amb experiència. El lloc de treball que es posa a disposició seria inicialment a la població de Santa Perpètua de Mogoda, però posteriorment s’efectuaria el trasllat definitiu a Masquefa.

Així, totes les persones interessades cal que facin arribar el seu currículum vitae (CV) a l’adreça electrònica rrhh-cataluna@listas.grupocarreras.com amb l’assumpte “Referència Ajuntament de Masquefa".

Carles Mernissi, regidor de Promoció Econòmica, assegura que “la implementació de Carreras Grupo Logístico a Can Bonastre reforçarà l’estructura productiva de Masquefa, afavorirà l’activitat econòmica del municipi i del conjunt del territori i consolidarà el sector logístic a la zona”. En aquest sentit, Mernissi afegeix que “Masquefa és avui en dia un dels pols d’atracció de noves empreses i nous llocs de treball més importants del conjunt de la comarca i de la Catalunya interior”.