Els masquefins van rebre amb els braços oberts, un any més, aquest esdeveniment lúdic que enguany ha arribat a la seva desena edició i que ha permès als comerços, empreses i entitats de la vila mostrar l’ampli i variat ventall d’activitats que organitzen arreu del municipi. Consulta aquí l’àlbum complet de fotografies.

L’avinguda de la Línia, el carrer Rogelio Rojo, l’avinguda Maresme i les instal·lacions del voltant es van convertir aquest cap de setmana en la seu d’una nova i exitosa edició –la desena- de la Fira de la Infància i la Joventut de Masquefa. Malgrat la pluja de primera hora i el cel ennuvolat, centenars de veïns i famílies van gaudir al llarg de dissabte 3 de juny d’una jornada farcida de propostes per a tots els públics, i en la que els comerços, empreses i entitats de la vila van poder explicar i mostrar als masquefins les múltiples i variades propostes lúdiques, esportives, culturals i artístiques que duen a terme al municipi al llarg de l’any.

Els assistents a la Fira van gaudir des de les 11 del matí fins ben entrada la tarda, en diversos espais simultanis, d’una deliciosa paella popular; d’un Espai Jove amb múltiples tallers, propostes lúdiques i esportives, demostracions i actuacions musicals; i activitats vàries que van fer xalar de valent a tot el públic i, sobretot, als més menuts. A més, també van poder prendre part dels actes de commemoració del 20è aniversari de l’Associació de Defensa Forestal (ADF) de Masquefa. En aquesta desena edició, la Fira de la Infància i la Joventut va cloure amb els combos de l’Aula de Música, una traca i el correfoc infantil.

L’Ajuntament de Masquefa posa en valor la col·laboració i la implicació dels comerços, empreses i entitats de la vila per fer d’aquesta desena edició un nou èxit, i agraeix la implicació a tots els masquefins que han participat activament de les diferents activitats incloses dins el programa de la Fira de la Infància i la Joventut d’enguany.