El municipi ha recaptat aquest 2017 un xifra total de 2.457,18€ que anirà destinada íntegrament a la investigació de les malalties infeccioses. Consulta aquí l’àlbum complet de fotografies.

Masquefa i els seus veïns s’han bolcat aquest mes de desembre en la celebració de la 26a edició de La Marató de TV3. El municipi ha aconseguit recaptar un total de 2.457,18€ que aniran destinats íntegrament a la investigació i la recerca mèdica de les malalties infeccioses.

Aquest nou èxit solidari ha estat possible gràcies a la participació activa dels masquefins i begudencs en les diverses activitats nadalenques, lúdiques, culturals, esportives i de lleure que el consistori i les entitats van organitzar arreu del municipi i de La Beguda els dies 16 i 17 de desembre, i als diners recaptats en les guardioles habilitades als diferents establiments comercials, en les activitats organitzades per les AMPA’s de les escoles Font del Roure i Turó i a les aportacions prèvies de l’Associació Esportiva Masquefa Trail i el Club Patinatge Artístic Masquefa. En aquest sentit, l’Ajuntament agraeix la implicació ciutadana i del teixit associatiu i comercial del poble en una nova i exitosa edició d’aquest projecte solidari a Masquefa.

Enguany han participat dels actes de La Marató: Comissió de Festes de Nadal de La Beguda, Societat Recreativa Unió Begudenca, Club Bàsquet Masquefa, Aula Musical l’Alzinar-Cal Tenas, l’Alzinar, Societat Recreativa i Cultural, Associació de Veïns de Can Quiseró, Masquefa Comerç, AMPA Escola Vinyes Verdes, Club de Tir, Associació Gent Gran de Masquefa, Escola Noemí Rubira, balls del grup de l’Alzinar i balls en línia del Casal d’Avis a càrrec de Fernando Orihuela Cofradia del Cristo Crucificado y Nuestra Señora de los Dolores, Ràdio Masquefa, AMPA Escola Font del Roure, AMPA El Turó, Associació Esportiva Masquefa Trail, i Club Patinatge Artístic Masquefa.