Els pilots van mostrar les seves habilitats automobilístiques i van delectar els espectadors amb avançaments molt tècnics i nets.

Després de l’èxit de participació en edicions anteriors i de rebre el reconeixement de la Federació Catalana d’Automobilisme, l’entitat masquefina CE Gas a Fons va tornar a organitzar el passat diumenge 19 de març la popular cursa ‘3 hores de Resistència d’Autocros’. Aquesta cita automobilística va aplegar 11 equips participants, amb 22 pilots, i es va desenvolupar sense cap incident i amb molta esportivitat.

Els germans Ivan i Xavier Margarit Cabañas, de l’Escuderia Lleida, van ser els guanyadors d’aquesta prova puntuable per a la 6a Copa Catalana. Per a més informació, podeu trobar la classificació final en aquest enllaç.

L’Ajuntament felicita l’entitat CE Gas a Fons per l’excel·lent organització d’aquest esdeveniment, ja que permet consolidar la vila de Masquefa com a punt de referència de l’automobilisme i promociona de manera destacada els valors associats a la pràctica esportiva.