Més de 200 persones van participar dissabte 29 d’octubre en una nova edició de la caminada nocturna de la Castanyada organitzada pel Club Excursionista Anoia.

La vila de Masquefa va ser seu el passat dissabte 29 d’octubre d’una nova i celebrada edició de la ja tradicional caminada nocturna de Castanyada. L’activitat, organitzada anualment pel Club Excursionista Anoia (CEA), va tornar a ser, un cop més, un gran èxit de participació. Més de 200 persones -entre elles famílies, nens, joves, adults i gent gran- van prendre part d’aquesta trobada popular que s’ha consolidat com una de les activitats amb més repercussió al municipi en els darrers anys.

Enguany, el recorregut de la caminada –que es va mantenir en secret fins a darrera hora- va transcórrer pel camp de futbol municipal, la depuradora d’aigua, la masia de Can Torres, la urbanització de Can Valls, la Font de l’Hort de Cal Rítol, les vinyes situades a la part sud de la variant C-224 i el passeig de l’Onze de Setembre. I un cop finalitzada la ruta, els participants van poder gaudir, com ja és tradició, d’una castanyada popular amb moniatos, mistela, castanyes i llet amb cacau per als més petits.

L’Ajuntament de Masquefa felicita el Club Excursionista Anoia per l’organització d’una nova edició d’aquesta caminada nocturna i agraeix a l’entitat, als voluntaris, a la Policia Local i als més de 200 participants la seva contribució vital per a fer d’aquesta una proposta lúdica i d’èxit.