Diumenge 6 de juny s’organitzaran diferents propostes obertes a tota la població per a promocionar els beneficis de la pràctica esportiva.

L’Ajuntament convida els masquefins a participar el pròxim diumenge 6 de juny d’una nova edició de la Festa de l’Esport; una de les cites esportives de referència a la vila i que any rere any congrega persones de totes les edats cridades a gaudir d’una diada lúdica, esportiva i festiva al municipi.

La Festa de l’Esport arriba aquest 2021 amb dues propostes principals. La primera d’elles, una sessió d’activitat física a càrrec del Complex Esportiu Municipal (CEM) a la plaça Josep Maria Vila. La jornada començarà a les 11 h i inclourà propostes per a totes les edats com balls en línia, zumba, Fitcombat i estirament. L’activitat és gratuïta, les places són limitades i per a participar-hi cal inscriure’s prèviament fins el 5 de juny -o fins a exhaurir l’aforament- a la recepció del CEM o trucant al telèfon 93 135 14 08.

I la segona proposta de la Festa de l’Esport 2021 és l’obertura del nou bike park Masquefa, que es durà a terme al costat de l’skate park del carrer Granollers de la mà del Club Ciclista Masquefa. La trobada arrencarà a les 11h amb un curset de tècnica BTT infantil a càrrec del campió d’Espanya de V50B de ciclocròs (les inscripcions per a participar-hi s’han de formalitzar el mateix dia); i continuarà a les 12 h amb l’obertura del bike park.