Masquefa va viure aquest cap de setmana, 2 i 3 de juliol, una gran festa del futbol base. La primera edició del Trofeu Juan Llamas, organitzat pel Futbol Club Masquefa, va reunir al camp de futbol de gespa artificial més de 28 equips i 300 futbolistes. En total hi van prendre part 8 clubs: el Sant Andreu de la Barca, el Barceloneta, El Prat, La Florida, el Carme, el Sant Feliu i l’Almeda de l’Hospitalet, a més dels amfitrions.

La graderia es va omplir de nombrosos afeccionats procedents de l’Anoia i el Baix Llobregat, els quals van voler seguir de prop les evolucions dels joves esportistes i van gaudir d’un excel•lent espectacle futbolístic.

Per part del Futbol Club Masquefa hi van participar els dos equips de categoria promeses, els dos prebenjamins, els dos benjamins, els dos alevins, l’infantil i el juvenil, tots ells amb actuacions destacades. També van jugar el primer equip i els veterans del club masquefí.

A més d’oferir un bon espectacle futbolístic, el primer Trofeu Juan Llamas també va donar a conèixer entre els nombrosos afeccionats la bona feina que el Futbol Club Masquefa està fent amb el futbol de base, i va servir per fomentar la convivència entre els diferents clubs. De fet, els equips visitants van convidar l’entitat masquefina a participar en els seus tornejos d’estiu.