Masquefa ha guanyat un accés principal amb l’obertura d’un nou tram de l’avinguda de La Línia que connecta el C/Sant Antoni amb el Camí del Maset. Amb l’habilitació d’aquest nou vial es connecta el centre urbà de la vila amb les urbanitzacions de Can Valls i el Maset i també amb l’accés a la variant, en direcció a Martorell.

Per tant, aquest nou carrer esdevindrà la principal via d’entrada a Masquefa des de la variant i per als veïns i veïnes d’aquestes dues urbanitzacions. Se suma, així, a l’altra entrada principal a Masquefa, la del polígon industrial. Per poder fer el nou carrer es van haver de treure tres grans torres elèctriques.

Reordenació del trànsit i nous passos elevats
L’obertura d’aquest nou vial s’ha acompanyat de la reordenació del trànsit a la zona per fer-lo més fluid. Així, el C/ Sant Antoni s’ha convertit a un únic sentit (en direcció a l’Ajuntament). També el tram del C/ Bonavista comprès entre l’avinguda Can Valls i el C/ Sant Antoni s’ha fet de sentit únic (en direcció a l’avinguda Catalunya).

D’altra banda s’han habilitat quatre nous passos elevats per reduir la velocitat dels vehicles i incrementar la seguretat dels vianants. Els nous passos elevats s’han fet a l’avinguda Can Valls (entre el C/ Bonavista i el Camí del Maset), al mateix tram nou de l’avinguda de La Línia, en el tram de l’avinguda de La Línia que fa cantonada amb el C/ Sant Antoni, i al C/Sant Antoni.

A més s’ha fet una nova senyalització horitzontal i vertical a l’avinguda Can Valls i al C/ Sant Antoni.