L’Ajuntament va reconèixer els professors que exerceixen la docència a Masquefa i a La Beguda des de fa més de 25 anys i als professionals que deixen d’exercir la docència.

La Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo va acollir dilluns 27 de novembre un emotiu acte d’homenatge als docents dels centres educatius de Masquefa i La Beguda. La cita, organitzada per l’Ajuntament, tenia com a objectiu reconèixer la tasca vital i de primer nivell que duen a terme a diari els professionals de l’ensenyança al municipi.

A la trobada hi van participar l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete; el regidor d’Educació, Daniel Orellana; i representants del consistori i dels diferents centres escolars i de la comunitat educativa. A més, la vetllada va estar amenitzada amb les actuacions musicals de dos alumnes masquefins de l’Aula Musical l’Alzinar-Cal Tenas, a qui l’Ajuntament agraeix la seva participació i posa en valor el seu talent musical.

Durant l’acte, el consistori va reconèixer la trajectòria d’aquells docents que enguany deixen d’exercir després d’una llarga i prolífica trajectòria educativa i professional a Masquefa i a La Beguda. A més, també va homenatjar públicament la tasca duta a terme per aquells mestres que exerceixen a la vila des de fa més de 25 anys. Finalment, també es va fer un reconeixement especial a alguns membres que han iniciat o finalitzat una etapa educativa al municipi.

Xavier Boquete, alcalde de Masquefa, assegura que els docents dels centres escolars “són un exemple perquè assumeixen amb passió un repte i una responsabilitat d’enorme transcendència social que va més enllà de les parets de les escoles i de les aules. Gràcies a la seva tasca, avui Masquefa és un poble més respectuós, més obert, més lliure, més cívic i més preparat pels reptes del futur”.

Boquete, a més, explica que la comunitat educativa masquefina i begudenca “ha contribuït a fer del sistema educatiu local un ecosistema inclusiu, plural, divers i multicultural on hi tenen cabuda totes les persones amb independència dels seus orígens i creences”. I afegeix que “l’educació a Masquefa és referent en l’adopció i impuls de metodologies i projectes educatius, formatius i solidaris de primer ordre i que s’adapten a les exigències i reptes presents i futurs”.

L’Ajuntament de Masquefa felicita a tots els professionals que van participar de l’acte de d’homenatge, així com la tasca duta a terme pel conjunt de la comunitat educativa del municipi.