Els tiquets per a la paella popular es poden adquirir fins el proper 30 de maig a la recepció de l’Ajuntament i al preu de 6,50€.

El proper dissabte 3 de juny Masquefa acollirà la desena edició de la Fira de la Infància i la Joventut; un projecte organitzat per l’Ajuntament i que convida veïns, entitats, comerços, empreses i voluntaris a compartir una jornada lúdica i festiva dirigida a infants i joves. 

Enguany, per commemorar la desena edició de la Fira, els masquefins estan cridats a gaudir d’una paella popular oberta a tota la població; la qual serà una de les activitats centrals de la jornada. Per participar de la paella, cal adquirir els tiquets corresponents abans del dimarts 30 de maig. Les entrades es poden comprar al preu de 6,50€ a la recepció de l’Ajuntament.

X Fira de la Infància i la Joventut

La Fira de la Infància i la Joventut 2017 tindrà lloc el proper dissabte 3 de juny, a partir de les 11 h. L’activitat s’allargarà fins a les 14 h. i de les 16:30 h. a les 19:30 h. La jornada es desenvoluparà a l’avinguda de la Línia, al carrer Rogelio Rojo, a l’avinguda Maresme i a les instal·lacions del voltant.

En aquest sentit, els participants podran gaudir d’un ampli i variat ventall de propostes; entre elles, tallers, jocs i activitats per a totes les edats i actuacions a càrrec d’entitats del municipi. A les 19:30 h., clouran els estands i la Fira posarà el punt i final amb els combos de l’Aula de Música i la traca i el correfoc infantil.

L’Espai Jove està adreçat a nois i noies a partir de 12 anys i comptarà, durant tot el dia, amb activitats esportives, lúdiques, musicals i exhibició de graffitis.

L’Ajuntament de Masquefa posa en valor la col·laboració i la implicació dels comerços, empreses i entitats de la vila en l’organització d’aquesta desena edició de la Fira i convida tots els masquefins a participar activament de la paellada popular i de les diferents activitats que s’inclouen dins el programa de la Fira de la Infància i la Joventut d’enguany.