L’Ajuntament anima a tots els veïns a guarnir els balcons posant-t’hi els domassos de Festa Major i a compartir la festivitat a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #MasquefaSantIsidreConfinat.

Aquest 2020 Masquefa viurà una Festa Major Petita ben atípica i plena de novetats. La pandèmia de la Covid-19 i les mesures per a prevenir-ne la seva propagació i contagi han obligat a la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Masquefa a replantejar la celebració d’aquesta festivitat, que per primer cop abandonarà els carrers i equipaments de la vila per a traslladar-se íntegrament a les cases de tots els masquefins.

Així, del 15 al 17 de maig, Ràdio Masquefa, el canal de YouTube de l’emissora de ràdio municipal i els perfils de l’Ajuntament de Masquefa a les xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram), emetran i publicaran al llarg de tota la jornada diferents propostes lúdiques i culturals de Festa Major perquè en puguin gaudir tots els veïns des de casa seva. Entre les activitats que es difondran telemàticament i a través de l’emissora municipal hi ha sessions de conta-contes, un bingo musical, caramelles, correfocs, cercaviles, l’eucaristia, un vermut, o el tradicional Sopar de Faves, entre d’altres.

Programació de divendres 15 de maig.

Programació de dissabte 16 de maig.

Programació de diumenge 17 de maig.

Comparteix el teu #MasquefaSantIsidreConfinat!

La Regidoria de Cultura convida a tots els masquefins a compartir la celebració de la Festa Major a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #MasquefaSantIsidreConfinat. Així, amb totes les imatges etiquetades amb aquest hashtag el consistori prepararà una exposició que es podrà visitar a la Biblioteca en una data encara per confirmar i un cop superat l’estat d’alarma per la Covid-19.

Engalana el teu balcó!

Finalment, l’Ajuntament també fa una crida als veïns a guarnir els seus balcons posant-t’hi els domassos de Festa Major. Totes aquelles persones que en requereixin, podran sol·licitar domassos enviant un correu electrònic a l’adreça ballgm@diba.cat fins dimarts 12 de maig, indicant el nom i l’adreça.