Les propostes van dirigides a nens i nenes de 0 a 12 anys i les inscripcions es poden fer des d’aquest mes de setembre. Descarrega’t aquí el programa d’activitats.

L’Ajuntament de Masquefa i les associacions locals organitzen per aquest curs 2017/2018 un ampli ventall d’activitats extraescolars per als nens i nenes de la vila entre els 0 i els 12 anys. Les inscripcions ja han arrencat aquest mes de setembre.

Les activitats que els nens i nenes realitzen en el seu temps lliure també són molt importants pel seu desenvolupament com a persones, són un element de cohesió social i permeten conciliar la vida laboral i familiar. Per tot plegat, l’objectiu d’aquest proposta, nascuda de la col·laboració entre la Regidoria d’Educació i les entitats locals, és ampliar l’educació dels infants de Masquefa més enllà de l’horari escolar.

Enguany, la “Guia d’activitats per a infants de 0 a 12 anys” inclou propostes extraescolars en quatre grans àmbits: artístiques i culturals, esportives, de les AMPA i en família. En el cas de les activitats artístiques i culturals, s’ofereixen cursos d’anglès i francès, música, ball de bastons, dibuix i pintura, dibuix manga, esplai els dissabtes i informàtica. I pel que fa a les propostes esportives, enguany s’hi inclouen modalitats tals com bàsquet, pàdel, futbol, hoquei patins, patinatge artístic sobre rodes, taekwondo i tennis taula.

D’altra banda, qui també participa activament de les activitats extraescolars són les AMPA dels diferents centres educatius de Masquefa, que ofereixen diverses propostes al llarg de tot el curs. Finalment, la “Guia d’activitats per a infants de 0 a 12 anys” incorpora enguany prop d’una desena de propostes dirigides a les famílies que volen gaudir del temps de lleure familiar de forma conjunta.