El Centre Tecnològic Comunitari del municipi acollirà quatre cursos de qualificació professional per treballar en temes de logística.

L’Ajuntament de Masquefa -juntament amb el programa comarcal Anoia Activa, subvencionat per la Generalitat de Catalunya; la Fundació Privada Àuria, amb el suport d’Incorpora de La Caixa; i la Diputació de Barcelona- inicia quatre cursos de formació per tal de qualificar professionalment les persones interessades en treballar en el sector logístic.

Les diferents entitats han sumat esforços per fer aquestes formacions subvencionades de millora de competències en l’àmbit logístic que s’impartiran al Centre Tecnològic Comunitari de Masquefa (CTC). Les titulacions permetran treballar en qualsevol empresa, però estan planificades especialment pel Grup Logístic Carreras, el qual compta amb unes instal·lacions a Masquefa. Tot i així, els cursos no garanteixen un lloc de treball a la companyia.

. La primera de les formacions porta el títol de “Preparació de comandes i manipulació de càrregues amb carretó”, té una durada de 185 hores i s’impartirà del 18 de setembre al 10 de novembre de 9 a 14 hores.

. El curs “Operaris de magatzem i logística”, de 210 hores, començarà també el 18 de setembre i s’allargarà fins el 17 de novembre, amb el mateix horari que el primer.

. D’altra banda, el de “Logística de distribució i magatzem” tindrà una durada de 80 hores i inclourà una formació pràctica a un dels magatzems de Carreras. En aquest cas, el curs començarà el 25 de setembre i durarà fins el 24 d’octubre i està adreçat al col·lectiu de dones aturades o aturats de llarga durada.

. Finalment, “Programari SAP amb mòdul de logística”, de 60 hores, anirà del 9 d’octubre al 19 de desembre, impartit en horari de tardes. Aquest també s’adreça a persones aturades de llarga durada i a dones amb experiència en tasques administratives.

Per a més informació i inscripcions, els interessats es poden adreçar al CTC o escriure al correu electrònic ctc.serveiocupacio@masquefa.net.