Durant la setmana del 28 de juny la bandera LGTBIQ+ presidirà la façana de l’Ajuntament, i el 3 de juliol la plaça de l’Estació acollirà la representació teatral “De veu en veu”.

Dilluns 28 de juny se celebrarà el Dia per l’alliberament Lesbià, Gai, Transexual, Bisexual i Intersexual, una jornada dedicada a visibilitzar i demanar la plena igualtat jurídica i social d’aquest col·lectiu i lluitar contra la discriminació i els abusos patits.

I a Masquefa el 28-J es commemorarà amb dues propostes d’àmbit local: durant la setmana del 28 de juny, la bandera LGTBIQ+ presidirà la façana de l’edifici de l’Ajuntament; i el dissabte 3 de juliol la Regidoria d’Igualtat organitzarà la representació teatral “De veu en veu”, una peça escènica que vol ser una invitació a l’escolta, la reflexió, i la presa de consciència d’experiències entorn a la diversitat sexual i de gènere. L’activitat se celebrarà a la plaça de l’Estació a les 20 h i l’Ajuntament anima els veïns a prendre part de la iniciativa i a compartir l’experiència a les xarxes socials amb l’etiqueta #lgtbiqmasquefa.

Mentrestant l’Ajuntament també se suma a la commemoració d’aquesta diada adherint-se a la campanya institucional impulsada per la Diputació de Barcelona i a la declaració institucional del 28 de juny de la Generalitat de Catalunya.