La Biblioteca acollirà el 17 de maig el taller «Som diverses». Per a participar-hi cal reservar plaça al 93 772 50 30 o a igualtat@masquefa.net.

L’Ajuntament de Masquefa commemorarà el 17 de maig el Dia Internacional Contra l’Homofòbia: gaifòbia, lesbofòbia, transfòbia i bifòbia amb l’objectiu de reflexionar, denunciar públicament i sensibilitzar el conjunt de la població vers les agressions físiques, intel·lectuals i morals que pateixen les persones per raons d’identitat de gènere i per les seves orientacions sexuals i afectives.

Per tot plegat, la Regidoria d’Igualtat convida els veïns a sumar-se activament a aquesta jornada de denúncia, lluita i reivindicació dels drets del col·lectiu LGTBI que deu el seu origen a l’any 1990, quan l’Assemblea General de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) va eliminar l’homosexualitat de la llista de malalties mentals.

I ho fa organitzant, de la mà d’ABD Fundació, el taller de sensibilització «Som diverses». La sessió, que tindrà lloc el 17 de maig de 18 a 20 h a la Biblioteca, té com a objectius:

  • Conèixer i visibilitzar la diversitat sexual i de gènere com un dret individual i col·lectiu.
  • Visibilitzar, emmarcar i comprendre com es manifesten les diverses discriminacions i violències per LGTBIfòbia.
  • Fomentar actituds i comportaments que permetin desmuntar i transformar les discriminacions per LGTBIfòbia.
  • I promoure habilitats de comunicació assertiva, autoconeixement i autoestima.

Les places són limitades i totes les persones interessades a participar del taller cal que s’inscriguin prèviament trucant al telèfon 93 772 50 30 o enviant un correu electrònic a l’adreça igualtat@masquefa.net.