L’activitat tindrà lloc aquest dissabte 23 de setembre i per a participar-hi cal inscriure’s abans del 22 de setembre a les 15 h a ctc.viver@masquefa.net.

Masquefa se suma a la Setmana Europea de la Mobilitat amb l’objectiu de millorar la qualitat de l’aire, de recuperar l’espai públic i de promoure la seguretat en la mobilitat al municipi.

I ho fa aquest cap de setmana de la mà de l’Ajuntament i del Club Ciclista Masquefa, que organitzen una pedalada popular. La sortida tindrà lloc el dissabte 23 de setembre. El punt de trobada serà el pàrquing del Pavelló Poliesportiu a les 09.45 h (la sortida està programa a les 10 h) i els participants recorreran un circuit d’uns 5,5 quilòmetres amb inici i final al mateix pàrquing.

Aquelles persones que hi participin -l’activitat està oberta tant a infants, com a joves i adults- han de tenir en compte que cal portar casc, que caldrà circular pel vial (en cap cas per les voreres) i que caldrà seguir les indicacions de l’organització. A més, en el cas dels infants aquests hauran d’anar acompanyats en tot moment per un adult de referència.

Per a participar en la pedalada popular cal inscriure’s prèviament abans del divendres 22 de setembre a les 15 h, enviant un correu electrònic a l’adreça ctc.viver@mqasquefa.net.

Amb l’adhesió a la Setmana Europea de la Mobilitat Masquefa vol:

  • Sensibilitzar la ciutadania sobre els beneficis de la ciutat amable i pacífica i sobre altres usos a què es pot destinar l’espai que habitualment ocupa el vehicle privat motoritzat.
  • Conscienciar sobre la necessitat de reduir l’ús del vehicle privat motoritzat per aconseguir una ciutat menys contaminada.
  • Promoure els mitjans de desplaçament més sostenibles (a peu, en bici i amb transport públic).

La Setmana Europea de la Mobilitat 2023 se celebra del 16 al 22 de setembre. El tema escollit per aquest any és l’“Eficiència energètica” i el lema “Combina i mou-te per posar l’èmfasi en la intermodalitat.