Amb motiu del Dia Mundial contra la SIDA, la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Masquefa ha organitzat diversos actes per a divendres, 30 de novembre, i dissabte, 1 de desembre. Així, el punt d’informació mòbil (PIDCES) visitarà divendres al matí l’institut per proporcionar als joves informació especialitzada sobre aquesta malaltia de transmissió sexual i els diversos elements de prevenció que existeixen. Als alumnes de segon cicle  de l’institut que ho demanin també se’ls lliuraran tiquets que podran intercanviar per preservatius al Punt d’Informació Juvenil.

Al llarg del matí els alumnes de l’institut repartiran llaços del Dia Mundial contra la SIDA als equipaments municipals i a les escoles. També divendres, a les 5 de la tarda, s’inaugurarà, a la Zona Lliure (Recinte Rogelio Rojo), l’exposició “Què pinta la SIDA”, la qual podrà visitar-se fins al 5 de desembre vinent.

D’altra banda, per a l’endemà, dissabte, s’ha programat un concert jove a la Zona Lliure, el qual comptarà amb les actuacions de diversos grups. El concert es farà entre les 5 i les 8 de la tarda.