L’Ajuntament convida als veïns a participar dilluns 10 de setembre dels diferents actes previs de la Diada que es duran a terme al municipi.

Masquefa ja es prepara per celebrar, un any més, la Diada Nacional de Catalunya. Enguany, el municipi se sumarà a la festivitat amb l’organització dilluns 10 de setembre d’un variat programa d’activitats lúdiques, culturals i reivindicatives.

L’activitat començarà a les 20:30 h., amb una concentració al passeig Onze de Setembre on els participants podran adquirir el material per a la Marxa de Torxes. Posteriorment, és previst que comenci la tradicional ofrena floral a càrrec de les entitats locals i veïns del municipi. I ja a la nit, el protagonisme serà per a la música amb el concert de Les Sommeliers i l’actuació de la Coral L’Alzinar.

A continuació, cap als volts de les 10 de la nit, els Gegants i Bastoners de Masquefa prendran el relleu amb un ball; i els Diables començaran l’encesa de les torxes. Finalment, a les 22:30 h. es donarà el tret de sortida a la Marxa de Torxes, que enguany recorrerà el carrer Major, el corraló de l’Estació i la plaça de l’Estació; on a les 11 de la nit l’activitat finalitzarà amb el concert d’Aigua del Karma.