Diumenge 14 de juliol, els usuaris de la piscina de L’Alzinar i de la piscina del CEM Masquefa podran prendre part de la iniciativa adquirint productes solidaris, fent aportacions voluntàries i participant d’activitats lúdiques.

Masquefa i els seus veïns estan cridats a demostrar, novament, la seva faceta més solidària i altruista. El municipi s’implicarà activament un any més en la campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”, organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i que aquest 2019 compleix la seva 26a edició amb l’objectiu de seguir donant visibilitat a la malaltia, recaptar fons per a la seva cura i investigació i sensibilitzar a la població.

Per tot plegat, diumenge 14 de juliol, al llarg de tota la jornada, els usuaris de la piscina del CEM Masquefa i la piscina de L’Alzinar podran prendre part de la campanya adquirint els productes solidaris de la FEM, fent una aportació voluntària que serà destinada íntegrament a la millora de l’atenció de les persones que pateixen esclerosi múltiple, o participant d’activitats lúdiques com els metres solidaris o un gran salt solidari i multitudinari a les 12 del migdia.

L’Esclerosi Múltiple és una malaltia crònica del Sistema Nerviós Central. Està present arreu del món i és una de les malalties neurològiques més comuns entre la població de 20 a 40 anys. Pot produir símptomes com la fatiga, la falta d’equilibri, dolor, alteracions visuals i cognitives, dificultats de la parla, tremolor… La malaltia pot variar molt d’una persona a l’altra, no és contagiosa ni hereditària ni mortal. Afecta a les persones al principi de la seva vida laboral i es dóna amb més freqüència en dones que en homes. Fins avui, no se’n coneix la seva casa ni la seva cura.