L’activitat, que enguany complia la seva segona edició, va ser tot un èxit de participació. Els veïns van poder gaudir al llarg de diumenge 14 de maig d’espectaculars racons i aparadors florits i d’ofertes i promocions especials a càrrec dels comerços. Consulta l’àlbum complet de fotografies.

Amb només dues edicions a les seves espatlles, el Primavera Shopping Masquefa ja s’ha consolidat plenament com una de les activitats de referència dins en el programa d’actes de la Festa Major Petita i en una de les propostes amb més renom i amb més bona acceptació per part dels veïns de la vila.

Comerços decorats de primavera

Diumenge 14 de maig, darrer dia de Sant Isidre, els carrers del municipi es van omplir de motius florals des de primera hora del matí i al llarg de tota la jornada. Els visitants van poder gaudir d’un espectacle olfactiu i visual únic gràcies als diferents aparadors decorats amb motius primaverals que una cinquantena de comerços locals van preparar amb dedicació i molt d’encert. A més, aquestes mateixos establiments van oferir al llarg de diumenge diferents obsequis, descomptes i ofertes comercials.

Racons amb encant

Els veïns i visitants, a més, també van tenir l’oportunitat de descobrir diumenge nous indrets primaverals de la vila. I és que fins a 13 punts de Masquefa es van decorar amb flors i diversos elements ornamentals. En aquest sentit, l’Ajuntament comunica que totes les plantes que han estat utilitzades durant l’esdeveniment, seran replantades de nou.

Activitats per a tots els públics al llarg de la jornada

La segona edició del Primavera Shopping Masquefa es va complementar amb un destacat ventall de propostes lúdiques i festives adaptades als gustos i interessos de tots els veïns. Entre les activitats, exhibicions esportives, caramelles, animació i maquillatge facial, exposicions de pintura, inflables, una trobada de combos, un contacontes, animacions itinerants, una xocolatada popular i actuacions musicals.

L’Ajuntament de Masquefa agraeix l’estreta col·laboració i implicació demostrades al llarg d’aquestes primeres dues edicions per part de l’associació ‘Masquefa Comerç’, així com dels diferents establiments comercials i totes les persones que han participat activament de l’esdeveniment; fent possible, entre tots, el naixement i la consolidació d’aquest projecte pioner a la vila.