La Regidoria d’Esports celebra el 29 de juny una nova edició d’aquest esdeveniment anual que reconeix els mèrits esportius de persones i entitats del municipi. Els tiquets per a l’esdeveniment es poden adquirir del 18 al 28 de juny a l’Ajuntament.

Masquefa compta amb un destacat teixit esportiu que treballa diàriament en la formació d’esportistes i persones, en el foment dels valors vinculats a l’esport i en la promoció del municipi arreu del territori català. Unes qualitats que des de la Regidoria d’Esports es volen posar en valor i premiar a través de la celebració de la Nit de l’Esport.

En aquest sentit, el proper 29 de juny, el municipi acollirà una nova edició d’aquest certamen anual que té com a objectiu reconèixer els mèrits esportius de persones i entitats del municipi. La celebració es durà a terme al pati de La Fàbrica Rogelio Rojo a partir de les 21 h. I com ja és tradició, a banda del tradicional lliurament de premis, els assistents també podran compartir un sopar de germanor, amenitzat enguany amb l’humor i el carisma del còmic i showman Jordi LP.

Per participar de l’esdeveniment cal adquirir prèviament els tiquets a l’Ajuntament de Masquefa del 18 al 28 de juny. L’entrada anticipada té un preu de 9€ per als adults i de 3€ per als infants; mentre que si compren el mateix dia del sopar, el preu serà de 12€ per als adults i de 5€ per als infants.

L’Ajuntament de Masquefa fa una crida als veïns a ser partícips d’aquest esdeveniment i a celebrar conjuntament la Festa de l’espot masquefí.