El servei Masquefa Sense Fils ofereix quotes low cost i 10 Mb de velocitat simètrica a la ciutadania.

La xarxa municipal d’accés a Internet i de telefonia Masquefa Sense Fils continua millorant els seus serveis amb la voluntat que tothom pugui accedir a les noves tecnologies i fer ús d’Internet a preus raonables. Masquefa Sense Fils és indicat per usuaris que busquen un preu molt econòmic i utilitzin Internet a casa per a la navegació, la consulta del correu electrònic, l’ús de les xarxes socials i l’Smart TV.

S’ofereixen 10Mb simètrics de pujada i baixada, no hi ha una quota de línia, l’atenció al client es fa des del municipi, no hi ha permanència i permet contractar Internet sense telèfon fix. Així mateix, les empreses, els comerços i les persones emprenedores, que sovint fan un ús més intensiu de la connexió, poden gaudir d’una velocitat fins als 20 Mb simètrics.

Actualment, hi ha una oferta vigent del 50% de descompte en l’antena i el router per altes noves. En total, contractar el servei tindria un cost de 49,54 euros, que es pot fraccionar en sis mesos, i la quota residencial per 20 euros al mes.