L’Ajuntament ha ampliat novament l’ample de banda de Masquefa Sens Fils, la xarxa wifi municipal de connexió a Internet, a través de la seva fibra òptica per a millorar el servei i la capacitat de navegació a la xarxa. També està incorporat nous equipaments per millorar i reforçar-ne la qualitat.

Tot i que en aquestes actuacions es prioritza la mínima afectació als usuaris actuals, algunes d’elles requereixen tallar el servei en algun tram de la xarxa i durant alguns minuts, motiu pel qual demanem disculpes per les molèsties que puguin originar mentre no s’ha estabilitza de nou el servei.

Amb aquestes mesures Masquefa Sense Fils continua millorant les prestacions que ofereix als usuaris i usuàries. Ara fa uns mesos la xarxa també va incrementar la seva cartera de serveis amb dos nous productes, que comporten un estalvi econòmic als usuaris i usuàries. Es tracta de l’Accés Comunitat de Veïns (adreçat a les persones que viuen en habitatges plurifamiliars) i l’Accés Navegació (per a particulars que usen el navegador només per a navegar per a Internet i consultar el correu electrònic).

Es continua reduint la llista d’espera
Des que va entrar en funcionament el setembre del 2009, nombrosos particulars, empreses i emprenedors han contractat el servei de Masquefa Sense Fils, atrets per les seves prestacions i pels seus avantatjosos preus.

Davant les nombroses sol•licituds que va rebre, l’Ajuntament va crear una llista d’espera. En l’actualitat ja s’han avisat a 800 persones d’aquesta llista perquè puguin donar-se d’alta.
Per contractar l’accés a Masquefa Sense Fils només cal ser veí de Masquefa. Els interessats poden donar-se d’alta del servei al nou Centre Tecnològic Comunitari.

Les persones interessades deixen les seves dades i es genera una llista d’espera. Per ordre de llista reben una trucada informant-los que és el seu torn i poden procedir a l’entrega de documentació (DNI, domiciliació bancària i signatura del contracte), la instal•lació de l’antena, el pagament de la primera quota semestral i la navegació per Internet amb la xarxa Masquefa Sense Fils.

Per a més informació o per a sol•licitar el servei podeu adreçar-vos al CTC, a l’avinguda Catalunya, 60. També podeu trucar al 93 772 58 23, i escriure a masquefaula@masquefa.net. També trobareu més informació a l’adreça http://msf.masquefa.net.